Lindi më 1893, në fshatin Pojan të Korçës. Më 2 tetor 1945, me vendimin nr. 7, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi “kriminel lufte” dhe “armik të popullit” dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 43-44.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 43-44
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.