Lindi më 1894, në Palush të Kukësit. U internua për motive politike nga Kukësi në Tepelenë dhe Shkodër, prej 10 shtatorit të vitit 1949 deri më 1 tetor 1953.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 79-80.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 85, fl. 79-80.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.