Lindi më 1903, në Berat. Më 7 shkurt 1945, me vendim nr. 2, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi «kriminel lufte», dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 135.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.