Lindi në Peshkopi. Më 5 dhjetor 1947, me vendim nr. 268, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "se ka qenë anëtar i një grupi propagandistik, disfatist dhe dezertor; ka bërë mbledhje të fshehta ku janë marrë vendime mbi punën kundër pushtetit dhe ushtrisë; ka propaganduar dhe agjituar me elementë të pakënaqur, ka hedhur parrulla që ushtria të urrente pushtetin"; me 8 vjet burg me punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1671
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.