Lindi më 1973, në Plasë të Korçës. Më 19 tetor 1990, me vendim nr. 246, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për «kalim të paligjshëm kufiri mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 3 muaj burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 187
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.