Lindi më 27 gusht 1963, në Durrës. U arrestua më 25 nëntor 1987. Me vendim nr. 25, datë 15 shkurt 1988, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut, në formën e arratisjes së mbetur në fazën e tentativës», dhe e dënoi me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 200
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.