Lindi në vitin 1962, në Tiranë. Me vendimin nr. 23, datë 16 shkurt 1988, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 327-328.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.