Lindi më 15 prill të vitit 1893, në Pukë. Shërbeu si nëpunës në administratën shtetërore. U arrestua në vitin 1946 dhe më 2 korrik të po atij viti, Gjykata e Lartë e dënoi me burgim të përjetshëm "për pjesmarrje aktive në organizatën "Bashkimi Demokrat". U lirua në vitin 1962.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 548
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.