Lindi në Shkodër, më 18 maj 1921. Me vendim nr. 314, datë 31 korrik 1950, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor, sepse kishte vendosur të «arratisej në Jugosllavi», kishte kryer të gjitha veprimet përgatitore, ku u diktua dhe u kap në grup. Kjo gjykatë e dënoi me 8 vjet heqje lirire, si dhe me heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. U arrestua më 4 korrik 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 145.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.