Lindi më 1920, në Tiranë. Më 8 maj 1950, me vendimin nr. 184, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “arratisje në drejtim të paditur” e “kundërshtim urdhri”, me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet. Më 9 korrik 1952, me vendimin nr. 161, Gjykata e Lartë e shpalli fajtor “për krime kundër shtetit”, dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 17-18.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.