Lindi më 1912, në Ballsh. Më 15 qershor 1948, me vendimin nr. 35, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “pjesëmarrje në një grup kriminelësh”, me 6 vjet burg dhe punë të detyruar.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 196-197.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 196-197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.