Lindi në Korçë, në vitin 1915. Më 22 mars 1949, Gjykata Ushtarake e Koçës e deklaroi fajtor për "faje penale kundër popullit e shtetit (pjesëmarrje në grup antipushtet)", dhe e dënoi me tre vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskimin e gjysmës së pasurisë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 207
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.