Marjo Verde: Nuk i rrëfej dot tmerret e Tepelenës në Itali, askush s'do më...

Bruno, Greta, Marjo dhe Amri, dy gjermane dhe dy italianë, të huajt që vuajtën kampin e internimit në Tepelenë Në kampin famëkeq të Tepeleës, atje ku ishin internuar familjet e të burgosurve politik dhe të...

Dritan Mishto: E përcjellim në Atdhe shërbestarin e Kombit, Mid'hat Frashërin, ashtu siç ishte:...

Ambasadori Mal Berisha: MID'HAT FRASHËRI, IDEATORI MË I MADH I BASHKMIT TË TROJEVE SHQIPTARE... Edhe ky amanet i Tij, herët ose vonë, do të bëhet realitet, siç u bë realitet kthimi i eshtrave të...

MË TË LEXUARAT

NDIHMO
Translate »