Arkivat Mujore: Mars 2021

blank

Dëshmia/ Ajet Hysa: Nëna e dëgjoi piskamën e Sabihasë kur u pushkatua

Ajet Hysa, banor i fshatit Mënik, dëshmon rrëfimet e nënës dhe babait për natën e pushkatimit të 22 të akuzuarve për ngjarjen e bombës...
NDIHMO
Translate »