Kryefaqja 2019 Korrik

Arkivat Mujore: Korrik 2019

Alarmi i partisë/ Komunistët adhurojnë Gjergj Fishtën

Dy komunistë në ’50: Fishta reaksionar? Ai ka vargje të mrekullueshme për t’u adhuruar Një ngjarje vërtet të rrallë lajmërojnë dokumentet partiake të vitit 1950....

Çorba e hetuesisë, ilaçet që shkatërronin aftësitë mendore dhe riprodhuese

Tanush Kaso rrëfen për haluçinacionet që nisën ta mundonin prej ilaçeve të hedhura në supë gjatë periudhës së hetuesisë. Por nuk kanë qenë vetëm...
NDIHMO
Translate »