Arkivat Mujore: Janar 2019

Nikolin Kurti: Takimi me prokurorin e gjyqtarin komunist dhe ndjesa e tyre për xhaxhain...

Letra e prokurorit dhe gjykatësit që vendosën pushkatimin për Dom Shtjefën Kurtin, në vitin 1971. Nipi i Dom Shtjefën Kurtit: Prokurori Hajredin Fuga më kërkoi...

Ali Kurti, xhelati i burgut të Burrelit me sy të hirrtë si të shqarthit

Si u bë personazh në një film perëndimor, pasi e përshkroi Arshi Pipa në një tregim të tij... "Ali  Kurti", në film, ia kishte kaluar...
video

Dokumentari ''Gurët e besimit''

"Gurët e besimit" është dokumentari ynë i radhës, pjesë e një cikli dokumentarësh për zbardhjen e krimeve të komunizmit.  Çmenduria e regjimit komunist shkatërroi 2172...
NDIHMO
Translate »