Kryefaqja 2018 Dhjetor

Arkivat Mujore: Dhjetor 2018

Edmond Caja, xhelati që torturoi të pafajshëm në burgun e Qafë Barit, sot qytetar...

Padia e ish-kreut të burgjeve të diktaturës ndaj Fatmira Dines, bijë e familjes së persekutuar ashpër nga regjimi komunist. Dëshmia e ish-policit Urim Gjata...

Dëfrim, spiunim dhe prerje kokash në një mbrëmje vallëzimi të sigurimsave/ Dokumenti

Oficer Shaban Skënderaj i shkruan Sigurimit të Shtetit: “Ke pirë Todo! Por mos kështu, se ato janë shokë Partie, sidomos për Nestin nuk bën,...
NDIHMO
Translate »