Arkivat Mujore: Tetor 2018

video

Dod Nikoll Preng LLeshi/ Fillova punë pa mbushur 16 vjeç

"Buka ishte e trashë, e thyeje bukën e coptonim dhe e hanim. Pa bërë 16 vjeç punonim 6-8orë. Një vit shkollë kam bërë në...

Të huajt e burgosur në Shqipëri, Kadri Hazbiu: Jepuni 5 gramë cigare në ditë

Dieta ushqimore e të burgosurve dhe kostot e tjera të jetesës së tyre, në burgjet komuniste shqiptare, ishin shpesh objekt diskutimesh në Ministrinë e...

Shën Mëhilli i përgjakur!

Masakra komuniste e 28 shtatorit të vitit 1946, ku u vranë djem e burra të krahinës së Nikaj-Mërturit, nga regjimi komunist.  Kur xhelati Xhemal Selimi...
NDIHMO
Translate »