Kryefaqja 2018 Shtator

Arkivat Mujore: Shtator 2018

blank

Fotot e rralla, jeta në internim e Klora dhe Fatos Merlikës, zbuloni emrat e...

Jeta në internim, ku mijëra shqiptarë provuan persekutimin e diktaturës më të egër, do të dukej si një legjendë,  nëse do të kishim vetëm...
NDIHMO
Translate »