Arkivat Mujore: Maj 2018

Tragjedia e Zorika Manos, gazetares shtatzënë që e pushkatuan si sabotatore

Historia fatkeqe e Zorika Manos që e pushkatuan bashkë me të shoqin pavarësisht se ishte shtazënë, të akuzuar si sabotatorë për tharjen e Kënetës...

Genocidi mbi elitën e kombit shqiptar nën terrorin komunist

Tomor Aliko: Ju rrëfej siu eliminua truri i kombit shqiptar me vendime të gjyqeve speciale dhe ato ushtarake, varjet në litar, ekzekutimet, burgosjet Nëse diktatori...
NDIHMO
Translate »